Mladi Slavenaši osvojili turnire u Koprivnici i Crkivenici

22.06.2021.


Mladi nogometaši Slaven Belupa iza sebe su ostavili uspješan tjedan osvojivši turnire u Koprivnici i Crikvenici.

U organizaciji Škole nogometa Grada Koprivnice održan je Capronca Cup 2021., nogometni turnir za dječake rođene 2010. i 2011. godine, a najbolji je bio Slaven Belupo (2010. godište) pod vodstvom trenera Matije Škrinjara. Mladi su Slavenaši su u finalu svladali ekipu ŠN Donje Međimurje rezultatom 4:1, a valja istaknuti da je nagradu za najboljeg golmana turnira dobio naš Jano Zbodulja. Treće mjesto je nakon boljeg izvođenja penala pripalo ekipi NK Slaven Belupo (2011.), pod vodstvom trenera Domagoja Baričića, koja je svladala Podravinu Ludbreg 4:3 (1:1).

Turnir u Crikvenici igran prošlog tjedna također je osvojila momčad NK Slaven Belupo i to dječaci rođeni 2013. godine pod vodstvom trenera Josipa Teteca. Slavenaši su u finalu bili bolji od Dugog Sela, a osvojili su i dvije individualne nagrade. Najboljim igračem turnira proglašen je Stjepan Tratnjak, a najboljim golmanom Luka Glavina! Generacije dječaka rođenih 2012. i 2010. trenera Olivera Drvoseka i Matije Škrinjara zaustavljene su u četvrtini finala.

Na jučer održanom turniru u Bjelovaru, 2011. godište je pod vodstvom trenera Domagoja Baričića završilo na trećem mjestu iza Dinama i Lokomotive, a najbolji strijelac turnira s čak 10 pogodaka bio je naš Jakov Horvat. Generacija 2012. godišta trenera Olivera Kihasa Drvoseka završila je četvrta.

Čestitamo našoj budućnosti na ostvarenim rezultatima!