Mladi Slavenaši osvojili turnir u Virovitici, Niko Nestić najbolji igrač, Marko Vresk najbolji golman

10.12.2019.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, dječaci rođeni 2011. godine, osvojili su malonogometni turniru u Virovitici. Pod vodstvom trenera Matije Škrinjara u skupini su odmjerili snage s Mladosti iz Ždralova, Slatinom i Viroviticom II te su s dvije pobjede i jednim remijem osigurali polufinale. U polufinalnom susretu bili su uvjerljivi protiv Virovitice I slavivši s 3:0, dok su u uzbudljivom finalu momčad Suhopolja svladali sretnijim i spretnijim izvođenjem kaznenih udaraca nakon što je u regularnom djelu susreta rezultat bio 2:2.

Golove na turniru za našu mladu momčad zabijali su Niko Nestić i Miha Vukašinović po četiri puta, dva puta je precizan bio Dan Magdić, dok su po jednom zabijali Vito Volf, Petar Trakoštanec, Leonardo Ištvan i Lovro Pitnar. Slaven Belupu pripale su i dvije individualne nagrade. Najboljim golmanom turnira proglašen je Marko Vresk, a najboljim igračem Niko Nestić.

Sastav:
Marko Vresk, Lovro Pintar, Emanuel Kajić, Leonardo Ištvan, Niko Nestić, Vito Volf, Miha Vukašinović, Petar Trakoštanec, Dan Magdić, Filip Kljaić. Trener: Matija Škrinjar.

Skupina:
NK Slaven – NK Mladost Ždralovi 4:1
NK Slaven – NK Slatina 0:0
NK Slaven – NK Virovitica 2 2:0
1/2 finale:
NK Slaven – NK Virovitica 1 3:0
Finale:
NK Slaven – NK Suhopolje 2:2(4:3)