Mladi Slavenaši osvojili malonogometni turnir, Niko Nestić igrač turnira

06.01.2019.


Mladi Slavenaši rođeni 2011. godine jučer su u Đurđevcu osvojili malonogometni turnir iskazavši sav svoj talent. Pod vodstvom trenera Matije Škrinjara mladići su upisali tri pobjede te po remi i poraz što im je bilo dovoljno da se okite zlatnom medaljom. Bolji su bili od Suhopolja s 5:0 te Križevaca i Močila s 2:1, dok su s đurđevačkim Graničarom remizirali rezultatom 0:0, a od ludbreške Podravine izgubili s minimalnih 1:0. Najbolji igrač turnira i strijelac Slaven Belupa bio je Niko Nestić s četiri pogotka, dva su dodali Filip Kajić i Jurica Legemec, dok je jedan postigao Vito Volf.

– Iako u ovim dobnim kategorijama rezultat nije najbitniji, uvijek je lijepo osvojiti prvo mjesto i zlatnu medalju. Lakše je kroz pobjede stvarati i razvijati igrače. Svi mladići su dali sve od sebe, držali su se dogovorenog i na kraju je ispalo sve na najbolji mogući način. Čestitam im i nadam se da će im ovo biti motiv da još brže i bolje upijaju sve izazove i zahtjeve koji su pred njima – rekao je trener Matija Škrinjar.

SASTAV: Filip Maronić, Lovro Pintar, Mihael Čavić, Emanuel Kajić, Vito Volf, Ante Markić, Niko Nestić, Jurica Legemec, Luka Šimunić, Filip Kjaić. Trener: Matija Škrinjar.