Mladi Slavenaši osvojili dva treća mjesta u Ivancu

10.01.2022.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, limači II i prednatjecatelji I, sudjelovali su na malonogometnom turniru igranom u Ivancu i osvojili dva treća mjesta.

Prednatjecatelji I su nakon prolaska skupine u polufinalu poraženi od Škole nogometa Lumen s 1:0, dok su u utakmici za brončanu medalju svladali Varteks s uvjerljivih 5:0. Svojim igrama mjesto u najboljoj šestorki turnira zaslužio je naš Jakov Palčić.

Limači II su također osvojili treće mjesto. Mladi Slavenaši prošli su skupinu i u polufinalu svladali Lumen s 2:1, a u finalnom trokut turniru su upisali remi s Međimurjem i poraz od Krapine što je bilo dovoljno za još jednu brončanu medalju Slaven Belupa. Najboljim golmanom turnira proglašen je Manuel Balent, a u najboljoj šestorki je svoje mjesto pronašao Luka Škudar. Luka je osvojio i drugo mjesto u natjecanju izvođenja penala u konkurenciji od čak 80 vršnjaka. Balent je u istom natjecanju osvojio drugo mjesto u konkurenciji golmana.

Prednatjecatelji I: Glavina, Vezijak, Kos, Palčić, Tratnjak, Flis, Purić, Filipović, Megla, Pakasin, Nevjestić, Polančec, Šuster. Trener: Josip Tetec.

Limači II: Raletić, Knapić, Balent, Razman, Vezijak, Škudar, Mauratidis, Pakasin, Kovač, Kosi. Trener: Oliver Drvosek i Dejan Ruk.