Mlađi pioniri Slaven Belupa osvojili naslov prvaka s impresivnom +101 gol-razlikom

08.06.2019.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, dječaci rođeni 2006. godine, osvojili su naslov prvaka u Nogometnoj ligi mlađih pionira središte Sjever! Momčad trenera Karla Galinca prvo je mjesto osvojila s 58 bodova, šest više od drugoplasiranog Varaždina. Posebno valja istaknuti da su Slavenaši u 22 odigrana susreta postigli 121 pogodak, a primili samo 20.

– Ne mogu ništa drugo reći osim da sam zaista ponosan na svoje igrače. Nakon što smo u prvom dijelu sezone prošli kroz fazu upoznavanja i prilagodbe, u drugom smo napravili impresivan posao i pobijedili u svim utakmicama. Posebno bih istaknuo predstave protiv Varaždina, Bjelovara i Međimurja, protivnika koji su nam bili konkurenti za prvo mjesto. Ono što me veseli i više od rezultata je igra koju su prezentirali ovi mladići i njihova razina talentiranosti koju treba iz dana u dan razvijati – rekao je trener Karlo Galinec.

Mladi Slavenaši su u 22 kola ostvarili 19 pobjeda, jedan remi i dva poraza i tako u potpunosti zasluženo osvojili naslov prvaka. Bravo mladići!

SASTAV: Markušić, Hajdukovicć, Blažeković, Đurkan, Dedi, Maltarić, Vidaković, Marić, Juras, Habajec, Lazar, Premec, Bošnjak, Šimunic, Sertić, Martinec, Harambaša, Josipović, Ustundag, Canjuga. Trener: Karlo Galinec.