MLADI FARMACEUTI IZGUBILI OD VRŠNJAKA HAJDUKA NA JEDANAESTERCE

02.06.2012.


U četvrtfinalu turnira Kvarnerska rivijera mlada momčad Slavena Belupa izgubila je na jedanaesterce od vršnjaka splitskog Hajduka  4:3, nakon  što je utakmica u regularnom tijeku završena – 1:1.

Naša momčad bila je bolji suparnik, imala više povoljnih prigoda posebno u drugom poluvremenu, dok su Splićani njena vrata nastojali ugroziti iz protunapada.

Iz jedne takve akcije Hajduk je uspio doći u vodstvo pogotkom Vladovića u 52. minuti, da bi 20-tak minuta kasnije izjednačio Kuprešak na 1:1.

U izvođenju jedanaesteraca uspješniji su bili Splićani i uvrstili se u polufinale spomenutog natjecanja. U sastavu Slavena Belupa pogotke iz kaznenih udaraca postigli su Brlek, Jambor i Abramović, dok su promašili Maretić i Kuprešak. Nakon izgubljene utakmice s Hajdukom mladi farmaceuti nisu uspjeli postići prošlogodišnji uspjeh kada su se plasirali u finale turnira Kvarnerska rivijera.

SLAVEN BELUPO: Marković, Dominić, Pašalija, Brzoja, Brlek, Maretić, Kuprešak, Abramović, Deković, Janjiš (od 65. Bukovac), Herent (od 78. Jambor).

Trener: Josip Omrčen-Čeko.