MILE PETKOVIĆ, TRENER SLAVEN BELUPA

08.01.2009.


Uz nastupe na Dvoranskom prvenstvu Prve HNL koje se održava u Zadru nogometaši Slavena Belupa svakodnevno vježbaju na igralištu u obližnjim Sukošanima, a koriste i zelene površine uz hotelski kompleks Falkensteiner u kojem borave sve momčadi koje sudjeluju na malonogometnom prvoligaškom natjecanju.
– Cilj nam je da što bolje iskoristimo uvodni dio priprema i pogodno vrijeme koje imamo u Zadru. Uz dva treninga dnevno u večernjim satima vježbamo i u teretani, osim kada igramo malonogometnog prvenstva. U petak ćemo igrati međusobno, dok ćemo u subotu imati prvu prijateljsku utakmicu sa županijskim ligašem Croatijom iz Turnja, gdje će prigodu dobiti vjerojatno svi igrači koji se nalaze na pripremama. Posebno me zanima kako će igrati mladići: Dvorneković (Koprivnica), Poredski (Bjelovar), Jakšinić (Križevci), Marošević i naš junior Rožman – kazao je trener Slavena Belupa Mile Petković i dodao:
– Večeras (četvrtak) igramo posljednje utakmice u A skupini dvoranskog prvenstva s Rijekom (17.35), Hajdukom (19.20) i Cibaliom (20.30), nakon kojih ćemo znati naš plasman u skupini iz koje tri najbolje momčadi odlaze u poluzavršnicu malonogometnog prvenstva, dok ostale ispadaju iz daljnjeg natjecanja. Vjerujem, da ćemo nakon večerašnjih susreta ostati u igri, te nastaviti sa dvoranskim prvenstvom koje završava u nedjelju kada se vraćamo u Koprivnicu. U ponedjeljak ćemo imati slobodan dan, a u utorak nastaviti s treninzima na Gradskom stadionu sve do odlaska na desetodnevne pripreme u Medulin – rekao je Mile Petković.