MILE PETKOVIĆ PREDSTAVLJEN KOPRIVNIČKIM NOVINARIMA

07.06.2010.


Uz nazočnost predsjednika Slavena Belupa Stanislava Biondića, sportskog direktora Romana Sovića i tehničkog direktora Roberta Kerovca, danas je koprivničkim novinarima u Plavom salonu kluba predstavljen novo-stari trener farmaceuta Mile Petković.
Prije tjedan dana sve smo dogovorili s trenerom Petkovićem koji će našu prvoligašku momčad voditi u sljedećoj sezoni. Imamo puno povjerenje u njega i uvjereni smo, da je on najbolje rješenje za naš klub. Iz Slavena Belupa je otišao prije godinu dana i drago nam je da je opet u našoj sredini – kratko je rekao prvi čovjek kluba Stanislav Biondić.
Mile Petković nije dvojio o ponovnom dolasku u Slaven Belupo, te je naglasio:
Vrlo sam zadovoljan što sam se opet vratio u Koprivnicu za koju me vežu lijepe sportske uspomene. Jako dobro poznajem koprivničku sredinu, u prošlom prvenstvu gledao sam nekoliko utakmica Slavena Belupa i dobro sam upoznat sa situacijom u klubu. Farmaceuti su za mene jedan od najbolje organiziranih hrvatskih prvoligaša i uvjeren sam da ćemo svi zajedno pridonijeti uspješnim klupskim rezultatima. S pripremama ćemo krenuti 14. lipnja, prvo okupljanje imat ćemo na Gradskom stadionu (9.30 sati), gdje ćemo vježbati prvih deset dana, a zatim promijeniti lokaciju. Za sada nam je pristupio Bagarić iz Cibalije, a moguća su još neka pojačanja o kojima ćete biti pravodobno obaviješteni. Moj pomoćnik ostaje Pavo Crnac, a trener vratara Branko Bali. Šef škole nogometa Josip Omrčen-Čeko također će biti uključen u rad prve momčadi. Tu je i sportski direktor Romano Sović koji će obavljati svoj dio posla i mislim da ćemo imati jako dobar stručni stožer – rekao je Mile Petković, koji je na svom prvom predstavljanju odgovarao na brojna pitanja koprivničkih novinara.