MILE PETKOVIĆ NOVI TRENER SLAVENA BELUPA

26.05.2008.


Mile Petković (rođen 12.08.1953.) u ponedjeljak je na konferenciji za novinare u Plavom salonu Slavena Belupa na Gradskom stadionu u Koprivnici predstavljen kao novi trener našega kluba.
– Dolazak u Slaven Belupo za mene predstavlja veliku čast i veliku obavezu, jer ovaj klub predstavlja konstantu u hrvatskom nogometu. Vjerujem da ćemo uspjeti zadržati dosadašnju razinu igara i rezultata te da ćemo pružiti prigodu mladim igračima. No, osnova svega je rezultat, pokušat ćemo ostvariti maksimum. Igramo na tri kolosijeka, u prvenstvu, Kupu Hrvatske i Kupu UEFA, zato ćemo s pripremama započeti 9. lipnja. Prve dane priprema obavit ćemo u Koprivnici, a za ostalo ćemo se još dogovoriti. Nemam običaj za sobom dovoditi pomoćnike, pa će pomoćni trener biti određen u dogovoru s klubom – rekao je novi trener Slavena Belupa Mile Petković.
Predsjednik kluba Stanislav Biondić je izjavio:
– Gospodina Petkovića izabrali smo između 19 kandidata s licencom, i odluku je uže tijelo Uprave donijelo jednoglasno. U novoj sezoni očekujemo nastavak afirmacije naših mladih igrača i plasman među prvih šest u Hrvatskoj nogometnoj ligi – rekao je Stanislav Biodnić.