MILE PETKOVIĆ JE NOVI TRENER SLAVENA BELUPA

02.06.2010.


Nakon što je u ponedjeljak boravio u Koprivnici na poziv čelnika koprivničkog prvoligaša koji su mu ponudili da ponovno preuzme kormilo farmaceuta u svoje ruke, Mile Petković je ponudu prihvatio i u utorak navečer o tome obavijestio predsjednika koprivničkog prvoligaša Stanislava Biondića.
Vrlo smo zadovoljni što se Petković odlučio da nakon godine dana ponovno bude trener našeg kluba s kojim je postigao najveći međunarodni uspjeh – plasiravši se 2008. godine u 1. kolo Europske lige u kojem je Slaven Belupo igrao s ovogodišnjim sudionikom Lige prvaka – moskovskim CSKA. Usto, Petković je u prvoligaškoj sezoni u kojoj je bio trener Slavena Belupa postavio i klupski rekord – osvojivši 54 prvenstvena boda. Riječ je o odličnom stručnjaku i čovjeku u kojeg imamo veliko povjerenje – kazao je Stanislav Biondić.
U telefonskom razgovoru Mile Petković je rekao:
Za Slaven Belupo me veže mnogo toga, riječ je o jednom od najorganiziranijih hrvatskih prvoligaša, jako dobro poznajem ljude koji ga vode i koji odlično rade svoj posao, tako nisam dvojio prihvatiti ponudu. Sada nas sve zajedno očekuje veliki posao i uvjeren sam da ćemo ga obaviti na zadovoljstvo svih koji vole koprivnički nogomet i koji žele da Slaven Belupo i dalje bude među najboljim hrvatskim klubovima – zaključio je novi trener farmaceuta.
Mile Petković će u Koprivnicu doći u ponedjeljak kada će u Plavom salonu kluba biti održana konferencija za novinare na kojoj će nazočne upoznati s početkom priprema, koje će krenuti 14. lipnja i programom rada u nadolazećem razdoblju.