Michael Agbekpornu novi je igrač Slaven Belupa

17.07.2023.


Michael Agbekpornu novi je igrač Slaven Belupa. Ganski veznjak rođen 31. kolovoza 1998. godine potpisao je trogodišnji ugovor s našim klubom te se priključio treninzima trenera Ricarda Moniza. U naš klub stiže iz Egnatije, trećeplasirane momčadi albanske Superlige, za koju je prošle sezone upisao 26 nastupa.

U svojoj je karijeri branio i boje ganskog Dreamsa, a valja istaknuti da je bio i U-23 reprezentativac svoje zemlje. Primarna pozicija na terenu mu je pozicija defenzivnog veznog, no može pokriti i poziciju stopera.

– Napravio sam korak naprijed u karijeri i gledam na Slaven Belupo kao odličnu ‘odskočnu dasku’ za budućnost. Znam koliko je jaka hrvatska liga i koliko nas posla čeka, no vjerujem da moji novi suigrači i ja možemo ostvariti zacrtane ciljeve. Ono što mogu obećati je da ćete od mene vidjeti da dajem sve što imam svih 90 minuta, a nadam se da će iz toga doći i kvalitetne prezentacije. Veselim se početku prvenstva i jedva čekam da sve skupa krene – rekao je Agbekpornu po potpisu ugovora.

Michael, dobro došao i sretno!