MAXTV PRENOSIT ĆE U SUBOTU UTAKMICU SLAVEN BELUPO – RUDAR (VELENJE)

27.01.2017.


Medulinski turnir Arena cup

Slaven Belupo je na međunarodnom turniru Arena cup u Medulinu u svojoj skupini do sada odigrao dvije utakmice u kojima je (1. kolo) izgubio od zaprešićkog Intera (2:1), dok je u drugom susretu s 1:0 svladao austrijsku momčad St. Polten, pogotkom Christensena.
Zadovoljan sam našim drugim nastupom u ogledu s Austrijancima, posebno igrom u prvih 45 minuta u kojoj smo dominirali te uz postignuti pogodak imali još nekoliko vrlo dobri i “izrađenih” prigoda – naglasio je trener naše momčadi Željko Kopić i dodao:
U subotu ćemo se u 3. kolu sastati s Rudarom iz Velenja i odlučiti o našem konačnom plasmanu u skupini. Vjerujem da smo bolji od slovenskom prvoligaša i da ćemo pobijediti. I u susretu s Rudarom prigodu za nastup dobit će igrači koji se nalaze na pripremama, osim onih koji su lakše ozlijeđeni – zaključio je Željko Kopić.
Utakmicu Slaven Belupo – Rudar (Velenje) koja se igra u subotu s početkom u 11 sati izravno će prenositi HNTV (MAXtv, kanal 407), tako da će je prigodu imati vidjeti i poklonici koprivničkog prvoligaša.