Mateus Lima Cruz od iduće sezone nosit će dres Slaven Belupa!

11.07.2018.


Mateus Lima Cruz od iduće će sezone nositi dres Slaven Belupa. Brazliac rođen 18. siječnja 1993. godine igra na poziciji napadača, a prošle godine zabijao je golove za srpski Borac iz Čačka. U 30 utakmica mrežu je tresao osam puta. Osim u Borcu, Mateus je u svojoj karijeri igrao i za albanske FK KukësiKF Skënderbeu te za drugu momčad brazilskog velikana Santosa.

– Jako sam sretan što sam došao u klub poput Slaven Belupa. Do sada sam igrao u Srbiji pa ću se lakše prilagoditi pošto su jezici slični, a riječi vezane uz nogomet znam sve. Nakon što mi je menadžer javio da imam ponudu Slavena, odmah sam se čuo s Heberom koji mi je rekao sve najljepše o klubu i gradu tako da nisam dvojio ni sekunde. Već sam nekoliko dana s momčadi i prvi dojam je odličan. Imamo mladu i potentnu ekipu željnu rada i rezultata. Ja u Koprivnicu dolazim kao napadač i moj posao će biti zabijati golove i to je ono što navijači mogu očekivati od mene – poručio je Brazliac.

Mateus Lima još uvijek nije i službeno igrač Slaven Belupa, ali će to postati. Naime, njegov ugovor s Borcem je jednostrano raskinut i sada se čeka samo potvrda FIFA-e kako bi brazilski napadač i službeno postao naš igrač. Potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za još jednu godinu.