Mateo Kocijan karijeru nastavlja u Albaniji

20.07.2023.


Mateo Kocijan, nakon dvije sezone provedene u Slaven Belupu, svoju karijeru nastavlja u albanskom prvaku. Njegova nova destinacija je Partizani. Kocijan je ponikao u našoj Školi nogometa, a za seniorsku momčad je upisao ukupno 38 nastupa. Na terenu je proveo 1771 minuti i postigao dva pogotka. Zanimljivo, oba su bila za tri boda. Jednom u Varaždinu protiv istoimenog domaćina, a jedom u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive za pobjede rezultatom 0:1.

– Nogomet piše zanimljive priče, zar ne? Htio bih se zahvaliti mom klubu koji mi je pružio priliku da zaigram na najvišoj razini, a ja se nadam da sam vratio za ukazano povjerenje kroz zalaganje na svakom treningu i svakoj utakmici. Moj put se sada nastavlja na nekom drugom mjestu, ali Slaven Belupo će uvijek biti sa mnom. Pratit ću svaku utakmicu, naravno, i ostati najveći navijač. Radili smo dobro na pripremama, vjerujem da će se tako i nastaviti, a onda će doći i rezultat. Sretno klubu u novoj sezoni – rekao je Kocijan po odlasku.

Mateo, pamtit ćemo te kroz ove dvije sezone kao beskompromisnog borca, a vrata tvog Slaven Belupa uvijek su ti otvorena. Sretno!