Mateo Kocijan i Mihael Mlinarić potpisali ugovore sa Slaven Belupom

06.07.2021.


Mateo Kocijan i Mihael Mlinarić od danas su novi igrači Slaven Belupa. Domaći dečki, rodom iz Sigeca, potpisali su ugovore s našim klubom te će od nove sezone braniti boje koprivničkog prvoligaša.

Kocijan je rođen 27.3.1995., a može igrati na pozicijama stopera i defenzivnog veznog igrača. U naš klub stiže iz dosadašnjeg trećeligaša Tehničara iz Cvetkovca, a prošao je Školu nogometa Slaven Belupa.

– Jako sam sretan što mi je klub pružio ovakvu priliku. Zahvaljujem se svima na tome, a ja ću se potruditi da opravdam povjerenje. Želja i cilj su mi da na svakom treningu napredujem i da kao momčad ostvarujemo rezultate koje naši navijači očekuju od nas. Vjerujem da ćemo ove sezone imati njihovu veliku podršku – rekao je Kocijan.

Mlinarić je veznjak rođen 16.6.2000., a u prošloj je sezoni branio boje slovenskog prvoligaša ND Gorica. Baš kao i Kocijan, prošao je Školu nogometa našeg kluba.

– Presretan sam što sam se vratio u klub u kojem sam od malih nogu. Ovo je velika prilika za mene da zaigram u najvišem rangu hrvatskog nogometa i u svom Slaven Belupu. U klubu sam od početka priprema, atmosfera među igračima je odlična i to je ono što me veseli pred početak prvenstva. Vjerujem da možemo biti jako dobri u novoj sezoni – zaključio je Mlinarić.

Mateo i Mihael, dobrodošli i sretno!