Marko Matoc glavni sudac utakmice Slaven Belupo – Rijeka

18.06.2020.


Nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje snage odmjeriti s Rijekom u 30. kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Utakmica će se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igrati s početkom u 18:55.

Glavni sudac utakmice bit će Marko Matoc (Zaprešić), dok će mu pomoćnici biti Bojan Zobenica (V. Gorica) i Luka Pušić (Zagreb). Četvrti sudac bit će Goran Pečarić (Zagreb), glavni VAR sudac Mario Zebec (Cestica), a pomoćni VAR sudac Igor Krmar (Zagreb). Delegat susreta bit će Damir Stipković (Zagreb), dok će kontrolor biti Danijel Trampus (Osijek).

Podsjetimo, sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, bit će to prva utakmica nakon dugo vremena na našem stadionu na kojoj je omogućeno prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:

– Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta (90 gostujućih navijača)

– Prilikom ulaska na stadion kupac će morati ostaviti osobne podatke (ime, prezime, broj telefona)

– Prioritet pri ulasku imat će kupljene godišnje karte

– Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta

– Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion na isti se neće moći vratiti

– Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 40kn

– Vrata stadiona i blagajne otvaraju se od 17:00

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

– Razmak između gledatelja 1,5m (tri stolice)

– Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

– Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

– Ostale preporuke: https://www.hns-cff.hr/files/documents/18948/Preporuke_za_sportska_natjecanja_otvoreno_13_06.pdf