MARKO KARAMARKO novi je igrač Slaven Belupa!

17.06.2018.


Marko Karamarko novi je igrač Slaven Belupa te će se od sutra staviti na raspolaganje našem treneru Tomislavu Ivkoviću! 25-godišnji desni bek, rođen u njemačkom Wittenu 27. ožujka 1993., a u redove koprivničkog prvoligaša stiže kao slobodan igrač.

Karamarko je u svojoj dosadašnjoj karijeri branio boje njemačkog SC PreuSSen Munstera i belgijskog Patro Eisdena, dok je u Hrvatskoj igrao za Sesvete, kao igrač na posudbi iz Osijeka, i Cibaliju. Prošle sezone je za vinkovačku momčad upisao 32 nastupa pritom postigavši dva pogotka i to oba zagrebačkom Dinamu.

Desni bek potpisao je ugovor na dvije godine.

– Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupom. Imao sam odličnu komunikaciju s direktorom Šimunovićem i trenerom Ivkovićem te mi je Slaven bio prvi izbor u Hrvatskoj. Ono što znam o klubu je to da je odlično organiziran, četvrti ili peti po važnosti u Hrvatskoj i kome god sam spomenuo da odlazim u Koprivnicu svima su bile i više nego pozitivne reakcije. Što se tiče sezone, očekujem da se borimo za četvrto ili peto mjesto. Ekipa je kvalitetna i jako sam sretan što ću igrati s takvim igračima. Navijačima poručujem da ću uvijek davati cijelog sebe, tako sam naučen, takav mi je mentalitet i uvijek ću biti na 100% – rekao nam je novi igrač Slaven Belupa.

Dobrodošao Marko!