Mario Marina: “Polako ‘lovimo’ zahtjeve trenera, bit ćemo spremni za prvenstvo”

03.07.2023.


Nogometaši Slaven Belupa jučer su remizirali s Celjem u Celju u prijateljskoj utakmici rezultatom 2:2, a najljepši potez na utakmici vidjeli smo u 20. minuti kada je Mario Marina snažno pucao s više od 20 metara i zakucao loptu pod gredu nemoćnog golmana domaćina.

– Cijela akcija, u kojoj je sudjelovalo nekoliko igrača, je bila dobra. Na kraju sam ju ja završio lijepim golom, ali mislim da je najbitnije da smo pokazali da rastemo kao momčad pod novim trenerom jer smo se uspjeli vratiti iz dva gola minusa. Polako ‘lovimo’ zahtjeve trenera Moniza i bit ćemo sve bolji. Naravno, puno je još rada pred nama, doći će i neki novi igrači, ali uvjeren sam da ćemo biti spremni za prvenstvo.

Slavenaši se nalaze na pripremama na slovenskoj Rogli gdje će boraviti do 11. srpnja.

– Imamo sve što nam treba. Što je najvažnije, teren je odličan, hotel je dobar, također i hrana, tako da možemo biti koncentrirani samo na rad. Do starta prvenstva je ostalo manje od tri tjedna tako da svaki dan moramo iskoristiti za napredak, kako individualni, tako i timski. Fokus je na prvom kolu i gostovanju u Osijeku jer od starta prvenstva moramo biti pravi.