MARIO JURIĆ: HAJDUK NEĆE POBIJEDITI U KOPRIVNICI

20.11.2008.


Slaven Belupo nalazi se pred dvije vrlo teške utakmice s Hajdukom, koje će se igrati na koprivničkom stadion. Prva je prvenstvena u nedjelju 23. studenoga dok se tri dana kasnije, 26. studenoga igra uzvratni susret četvrtfinala Hrvatskog kupa.
U oba dvoboja sa Splićanima u sastavu farmaceuta najvjerojatnije će nastupiti napadač Mario Jurić, jedan od njegovih najiskusnijih igrača.
– Imamo dva prvoligaška poraza za redom i nedjeljna utakmica s Hajdukom za nas je od najveće važnosti. Očekujem veliku borbu i nadam se, da nećemo biti pobijeđeni. Hajduk se trenutačno nalazi u najboljoj formi od svih prvoligaša, ali mu u nedjelju navečer neće biti lako. Jako smo motivirani i naša pobjeda također nije isključena – kazao je Mario Jurić i dodao:
– U kupu imamo obećavajući rezultat iz prve utakmice u Splitu (0:0) i mislim da smo bliže plasmanu u polufinale. Postignemo li prvi pogodak možemo računati na prolaz. Na obje utakmice s Hajdukom očekujem ispunjene tribine koprivničkog stadiona i veliku podršku naših navijača – rekao je Mario Jurić.