MARIO GREGURINA: VRIJEME JE ZA DOMAĆU POBJEDU

13.09.2013.


Rijeka u nedjelju dolazi u Koprivnicu na ogled 9. prvoligaškog kola sa Slavenom Belupom koji je nakon pobjede u Zadru dočekuje u optimističkom ozračju, ali bez Edsona i Plazanića koji su ozlijeđeni, dok Crepulja ima tri javne opomene.
Imamo veliki broj igrača pa ne treba jadikovati, iako su se Edson i Plazanić učvrstili među najboljom jedanaestoricom. Vjerujem da će igrači koji će nastupiti umjesto njih pokazati svoju vrijednost i pridonijeti igri koju od njih očekujemo – kazao je trener Slavena Belupa Ivan Katalinić i dodao:
Jako smo puno vježbali na obrani i napadu, ali i na tjelesnoj pripremi. Nastojali smo u momčad uklopiti povratnike: Matoša, Fuštara i Bagarića i nadam se da smo u tome uspjeli. Riječani su kvalitetan sastav ali mislim da ih je dosadašnje natjecanje u domaćem prvenstvu i u Europi ipak iscrpilo. Ako naši gosti u Koprivnici budu samozadovoljni mi to moramo iskoristiti – zaključio je Ivan Katalinić, dok je “veznjak” Mario Gregurina istaknuo:
Vrijeme je za domaću pobjedu nakon što smo osvojili bodove u Zadru. Bilo bi nam drago da na utakmicu dođe što veći broj naših navijača i daju nam podršku za dobar rezultat. Rijeka je u dosadašnjem prvenstvu bez poraza i nadam se da će u Koprivnici ostaviti sva tri boda – optimistički je završio Mario Gregurina.
Utakmicu Slaven Belupo – Rijeka igra se u nedjelju u 19 sati a vodi je sudačka trojka iz Splita: Duje Strukan (glavni), a Mario Pepur i Hrvoje Radić (pomoćnici). Četvrti: Goran Perica (Šibenik), dok je delegat Zoran Pandža (Ivankovo).