MARIO GREGURINA PROPUŠTA SUTRAŠNJI OGLED SA SJEVERNIM IRCIMA

18.07.2012.


Posljednji trening uoči sutrašnje utakmice sa sjevernoirskim Portadownom u sklopu drugog pretkola Eurolige nogometaši Slavena Belupa obavit će danas poslijepodne u Torčecu na igralištu domaćeg županijskog ligaša Podravca, dok će Sjeverni Irci vježbati na koprivničkom stadionu s početkom u 19 sati.

Trener Ferenčina jučer je uigravao momčad koja bi trebala istrčati u sutrašnjem ogledu u kojoj zbog ozljede mišića nije bilo Maria Gregurine, koji je bio pod nadzorom klupskog fizioterapeuta Marka Koščaka.

Iako ozljeda Gregurine nije teže naravi gotovo sigurno će propustiti utakmicu s Portadownom, jer želimo da se potpuno oporavi i bude spreman za susrete koji dolaze u domaćem prvenstvu i Euroligi. Za sutrašnju utakmicu zbog ozljeda koje su tek zaliječili također neće kandidirati Dejan Glavica i Dario Čanađija – kazao je klupski fizioterapeut Marko Koščak.

Ostali igrači našeg kluba na raspolaganju su treneru Ferenčini koji će početni sastav odrediti uoči sutrašnje utakmice koja počinje u 19 sati.