Marin Laušić i Mateo Kocijan produžili vjernost Slaven Belupu

28.02.2022.


Marin Laušić i Mateo Kocijan potpisali su nove ugovore sa Slaven Belupom! Laušić je svoju vjernost klubu produžio do 2025. godine, a Kocijan do ljeta 2024. Laušić je do sada skupio 19 nastupa u ovoj sezoni, 16 u ligi i tri u Kupu te je pritom postigao dva pogotka.

– Zaista uživam igrajući za Slaven Belupo. Nakon nešto slabijeg starta u sezonu ulovili smo formu i sada postižemo rezultate kakve želimo. Prava smo klapa i na ovo produženje ugovora gledam kao na veliku nagradu, ali i kao veliku obavezu da nastavim sa svakodnevnim napretkom. Nadam se da ću opravdati povjerenje, a da ćemo kao momčad s odličnim rezultatima nastaviti i na Rujevici.

Mateo Kocijan, igrač koji je ovog ljeta stigao u Slaven Belupo i debitirao u najvišem rangu hrvatskog nogometa, skupio je osam ligaških i tri Kup nastupa prije nego što ga je ozljeda udaljila od terena.

– Do prije osam mjeseci igrao sam treću ligu, a danas potpisujem produženje ugovora sa Slaven Belupom. Izuzetno sam sretan što sam svojim zalaganjem i odricanjem zadobio povjerenje trenera i ljudi iz kluba. Nakon ovog radit ću još više i jače, a prije svega želja mi je da se što prije vratim na teren nakon nezgodne ozljede koju sam zadobio na pripremama. Dečki igraju odlično proljeće i jedva čekam priključiti im se na terenu.

Čestitamo, dečki!