MARAS PROPUŠTA UTAKMICU S CIBALIOM, A U MOMČAD SE VRAĆA PILIPOVIĆ

12.08.2011.


Nogometaši Slavena Belupa u petak poslije podne otputovali su u Vinkovce, gdje će u subotu u 20 sati s domaćom Cibaliom odigrati utakmicu 4. prvoligaškog kola.

Uoči odlaska u Vinkovce održana je konferencija za novinare na kojoj su nazočili tehnički direktor Robert Kerovec i trener Roy Ferenčina.

-Cibalia je jedan od naših najiskusnijih prvoligaša i očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica. U prošlom kolu Vinkovčani su kod kuće izgubili od Intera u posljednjoj minuti susreta i s nama će nastojati da se isprave za neočekivani propust – kazao je trener Roy Ferenčina i nastavio:

– Ne možemo računati na ozlijeđenog kapetana Marasa no u momčad se vraća Pilipović koji je s Dinamom odradio utakmicu neigranja, tako da će u našoj obrani doći do određenih promjena. Uz Marasa još su ozlijeđeni Šomoci, Jambrušić i Brlek, koji neće s nama u Vinkovce već će ostati kod kuće. Iako su Vinkovčani favoriti na svom travnjaku vjerujem da možemo ostati nepobijeđeni, jer imamo sastav koji je spreman za svaki izazov. Očekujem dobru utakmicu i maksimalnu borbenost od svakog našeg igrača, jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata – završio je Roy Ferenčina.