MAJSTORSKI POGOCI DAVORA VUGRINCA ZA POBJEDU FARMACEUTA

12.04.2014.


Trener Slavena Belupa Elvis Scoria nije krio zadovoljstvo nakon utakmice s Lokomotivom i prve pobjede otkako je ponovno na klupi našeg kluba, s kojom se sada vedrije gleda u nastavak prvenstva.

– Zasluženo smo pobijedili vrlo dobrog suparnika iz gornjeg dijela ljestvice i pokazali da naše posljednje igre nisu slučajne. Čestitam igračima na osvajanju sva tri boda koja su odmah proslavili usvlačionici, što je znak da im je stalo do kluba i ostanka među prvoligašima. Gledatelji su se još jednom iskazali podrškom s tribina, što nam je također bio snažan vjetar u leđa – istaknuo je Elvis Scoria koji se osvrnuo i na dvostrukog strijelca DavoraVugrinca.

– Njegovi pogoci su bili sjajni, on je zaista ekstra klas i majstor kojemu je trebalo određeno vrijeme da uđe u formu jer je ranije premalo igrao. Čestitam i ostalim igračima jer su se svih 90 minuta borili i bili na visini zadatka. Usto i nama se sreća konačno osmjehnula koja nam je nedostajala u mnogim ranijim utakmicama koje smo nesretno izgubili. Da smo je imali samo malo uvjeren sam da bi sada mirnije igrali završnicu prvenstva – zaključio je trener našeg kluba.

Pobjeda s Lokomotivom prva je nakon 16 prvoligaških susreta na koju su farmaceuti i njihovi navijači čekali 173 dana. Posljednji put su slavili s Osijekom još u listopadu prošle godine koji im u goste opet dolazi u utorak.

Vjerujemo, da će Slaven Belupo ponoviti dobru i kvalitetnu igru kao i s Lokomotivom i da će Osječani još jednom pasti na koprivničkom stadionu.