MAĐARI MOGU BITI ZADOVOLJNI UVJERLJIVIM PORAZOM

02.02.2012.


Tri pogotka u mreži posljednjeplasiranog mađarskog prvoligaša iz Zalaegerszega u prijateljskom susretu sa Slavenom Belupom pokazala su, da je momčad trenera Ferenčine vrlo dobro radila u dosadašnjem pripremnom razdoblju i da su farmaceuti na najboljem putu stvaranja optimalne forme za proljetni prvoligaški nastavak.

Mađari su u Koprivnici još dobro prošli, jer su nogometaši Slavena Belupa uz uvjerljivu pobjedu od 3:0 propustili još nekoliko vrlo povoljnih prigoda, koje nisu iskoristili Mujanović, Brezovec i Poljak.

–       Zadovoljan sam prikazanom igrom, dominirali smo tijekom cijelog susreta u kojem Zalaegerszeg nije imao ni jednu ozbiljniju prigodu. Prvi dio utakmice nastupio je standardni sastav, dok su u drugom dijelu priliku za nastup dobili mlađi i pričuvni igrači s čijom sam igrom također zadovoljan – istaknuo je trener Roy Ferenčina i dodao:

–       S Mađarima nisu nastupili lakše ozlijeđeni Pilipović i Jurakić, dok se za vrijeme igre ozlijedio mladi Čanađija koji je morao u svlačionicu, tako da smo posljednjih 25 minuta igrali s igračem manje. Njegova ozljeda mišića nešto je ozbiljnija i postoji mogućnost da će imati stanku od dva tjedna. Na koprivničkom stadionu pripremat ćemo se do subote kada odlazimo na desetodnevne pripreme u Medulin. Konačni popis putnika za Medulin znat će se u petak, ali neće biti nekih velikih promjena jer moramo imati dovoljan broj igrača za tri prijateljska ogleda u kojima ćemo još jednom provjeriti formu svakog pojedinca. Na medulinskim pripremama igrat ćemo s drugoligašem Međimurjem, zatim sa zagrebačkom Lokomotivom i Željezničarom iz Sarajeva, jesenskim prvakom Bosne i Hercegovine – rekao je trener Slavena Belupa.