Lumenu prvo izdanje ‘Lino lige’

30.05.2022.


Prednatjecatelji Škole nogometa Lumen iz Varaždina prvi su osvajači turnira “Lino liga” kojeg organizira Nogometni klub Slaven Belupo za dječake rođene 2013. godine.

Danas je na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš odigrana završnica u kojoj su se momčadi borile za prva četiri mjesta te su razigravale od 5. do 8. mjesta. Zbrajali su se svi osvojeni bodovi na prethodnih sedam turnira, svaki je klub po jednom bio domaćin, te na današnjem.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Lumen, srebrni je bio Slaven Belupo, a brončani Bjelovar. Četvrti su bili prednatjecatelji Virovitice, a peti Mladosti iz Ždralova. Na diobi šestog mjesta završili su Starigrad i ŠN Donje Međimurje, dok je osmi bio Graničar iz Đurđevca.

Unatoč kiši koja je neumorno padala cijelo prijepodne, vidjeli smo pregršt golova, asistencija i lijepih poteza, a u turniru je uživalo i 200-tinjak okupljenih gledatelja.

Hvala svim klubovima prijateljima koji su sudjelovali na turniru i tijekom cijele godine pomagali kako bi organizacija prošla besprijekorno. Vidimo se i iduće godine!