Luka Lučić novi je igrač Slaven Belupa

22.06.2024.


Luka Lučić od iduće će sezone nositi dres Slaven Belupa. Lijevi bek rođen u Splitu 2. siječnja 1995. godine stavio je potpis na dvogodišnji ugovor s našim klubom te od sutra kreće s pripremama pod vodstvom trenera Ivana Radeljića.

Lučić je prošao školu nogometa Hajduka gdje je i započeo svoju seniorsku karijeru. Osim boja splitskog kluba, branio je i boje češkog Banika te  Zrinjskog, Borca, Tuzla Cityja i Posušja iz Bosne i Hercegovine.

Valja istaknuti da je bio i član mladih reprezentacija Hrvatske za koje je upisao 16 nastupa.

– Sretan sam što dolazim u Slaven Belupo i što se vraćam u hrvatski nogomet. Znam koliko nas zahtjevna sezona čeka, no uvjeren sam da ćemo svima biti ‘tvrd orah’. Moramo učiniti sve da Koprivnica opet postane ‘utvrda’ kakva je bila nekad gdje će svima biti teško i odakle se neće odnositi bodovi. O gradu sam čuo sve najbolje, idealan je za potpunu koncentraciju na nogomet i to je ono što me veseli. Sezona će biti duga. Najbitnije je da budemo fokusirani iz utakmice u utakmicu, a onda ćemo i zajedno napraviti iskorak, kako na individualnoj razini, tako i na momčadskoj. Idemo korak po korak i svojim pristupom, angažmanom i osvajanjem bodova veseliti naše navijače – rekao je Lučić po potpisu ugovora.

Luka, dobro došao i sretno!