LUČKO JE IZA NAS – U SUBOTU DOLAZI HAJDUK

26.03.2012.


S osvojenim bodom u gostima kod Lučkog u koprivničkom prvoligašu i jesu, i nisu zadovoljni, ali su zadovoljni što su farmaceuti zadržali treće mjesto na ljestvici s dva boda više od Splita i tri od Lokomotive.

Igra koju je naša momčad prikazala u Kranjčevićvoj nije bila na očekivanoj razini, domaćini su se pokazali kao bolji suparnik nego što to pokazuje njihov plasman na ljestvici, a Slaven Belupo određeno opravdanje ima samo u tome što je nastupio bez nekoliko standardnih igrača.

–   Samo tri dana ranije tjelesno i psihički smo se ispraznili s Dinamom, iako su neki naši igrači u susretu s Lučko trebali pokazati znatno više. Održao sam im predavanje na prvom treningu nakon utakmice i mislim da su svjesni svih izgovorenih riječi – istaknuo je trener Farenčina i nastavio:

–   Ne mogu biti nezadovoljan bodom jer je Lučko dobra momčad, iako smo i mi imali svoje prigode. Danas imamo slobodan dan i u utorak ćemo krenuti s pripremama za Hajduk koji u subotu dolazi u Koprivnicu. Ne treba dvojiti da je Splićani uz Dinamo naša najkvalitetnija momčad i da nas očekuje vrlo težak susret. Naša je prednost domaći travnjak na kojem ćemo pokazati svoju snagu i tražiti pobjedu. U sastav se najvjerojatnije vraćaju Rodić i Grgić, možda i Maras i mislim da ćemo biti snažniji nego u susretima u Maksimiru i u Kranjčevićevoj – završio je Roy Ferenčina.