Lovro Zvonarek potpisao profesionalni ugovor do ljeta 2024.

15.06.2021.


Lovro Zvonarek, najmlađi debitant u povijesti Slaven Belupa sa samo 16 godina i četiri dana i najmlađi strijelac u povijesti HNL-a sa samo 16 godina i 14 dana, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri. Talentirani veznjak danas je u klupskim prostorijama, zajedno s direktorom kluba Aleksandrom Aleksovskim, potpisao trogodišnji ugovor. Ugovor vrijedi do ljeta 2024. godine, a nakon potpisivanja Zvonarek nije skrivao zadovoljstvo.

– Prvo bih se zahvalio Slaven Belupu što mi je ukazao ovakvo povjerenje te ću učiniti sve da ga i opravdam. Osjećaj je zaista predivan, a na meni je da se sada kroz svaki trening dokazujem i slušam smjernice trenera, stručnog stožera i iskusnih igrača. Cilj mi je da svi zajedno napravimo odlične pripreme, da nas služi zdravlje i da kroz prvenstvo ostvarimo sve što se od nas traži. Osobni cilj mi je da napredujem iz dana u dan – rekao je Zvonarek.

Svoju igračku i ljudsku veličinu pokazao je naš Stipe Bačelić Grgić. Veznjak je na svoju inicijativu i inzistiranje ‘predao’ dres s brojem 10 Lovri i tako pokazao što misli o njegovom talentu.

– Prije svega, Stipe me zaista iznenadio svojom gestom. Kroz treninge sam ga upoznao kao odličnog igrača, ali i ono važnije, kao kvalitetnu i jako dobru osobu koja je uvijek sprema pomoći. Unatoč tome ovaj potez zaista nisam očekivao. Zahvaljujem mu se od srca, a ja ću napraviti sve da igram u skladu s brojem na leđima i pomažem svojoj momčadi da ostvaruje rezultate koje od nas očekuju naši navijači – zaključio je mladi veznjak Slaven Belupa.

Lovro, čestitamo ti i želimo puno sreće u dresu Slaven Belupa.