Lovro Zvonarek novi je igrač njemačkog velikana Bayerna, u Slaven Belupu do ljeta

10.09.2021.


Nogometni klub Slaven Belupo ostvario je najveći transfer u svojoj povijesti! Nakon jučerašnjih liječničkih pregleda, Lovro Zvonarek postao je novi igrač njemačkog velikana i jednog od najtrofejnijih klubova na svijetu Bayern Münchena. Lovro će do kraja aktualne sezone biti na raspolaganju treneru Zoranu Zekiću i našem klubu, a s početkom iduće sezone priključit će se Bayernu.

– Još uvijek mislim da nisam svjestan što se sve izdogađalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Iznimno sam sretan što sam potpisao za klub kao što je Bayern München i što je moja obitelj, moja najveća potpora, danas uz mene da zajedno ovo proslavimo. Gledat ću na ovo kao ogroman motiv za još veći rad i odricanje. Drago mi je i da ostajem do ljeta u Slaven Belupu, u svom klubu koji me prepoznao i pružio mi priliku. Želim, zajedno sa svojim suigračima i stručnim stožerom, ostaviti trag ove sezone i igrati najbolje što mogu.

Šesnaestogodišnji veznjak u naš je klub stigao kao desetogodišnjak 2016. godine, iz Mladosti iz Preloga, a pet godina kasnije, upisao je i prve seniorske minute na prijateljskoj utakmici protiv Orijenta. Treneri naše Škole nogometa prepoznali su ga kao jednog od najvećih talenata u svom godištu, a Lovro je odgovorio na najbolji mogući način. Svojim radom, zalaganjem, igrama i talentom privukao je pozornost na sebe i tako zaslužio sve što mu se dogodilo u posljednjih nekoliko mjeseci.

Najmlađem debitantu u povijesti Slaven Belupa sa samo 16 godina i četiri dana i najmlađem strijelcu u povijesti HNL-a sa samo 16 godina i 14 dana čestitamo i želimo da ostvari veliku nogometnu karijeru!