LOPTA JEDNOSTAVNO NIJE HTJELA U MREŽU ISTRE – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

22.09.2015.


Slaven Belupo zaista može žaliti što u nedjeljnom prvenstvenom ogledu s Istrom nije osvojio sva tri boda već se morao zadovoljiti neodlučenim ishodom.
Farmaceuti su bili uvjerljivo bolja momčad svih 90 minuta, stalno imali loptu u svojim nogama, na vrata gostiju uputili čak 16 udaraca, ali mreža Puljana ostala je netaknuta.
Najviše, zahvaljujući gostujućem vrataru Iveši koji je bio nesavladiv i koji nije dopustio da udarci Ejupija, Ozobića, Gregurine, Crepulje, Savića i Mihaljevića završe u njegovoj mreži.
Uz rezultatsko nezadovoljstvo konačnim ishodom trener Slavena Belupa Željko Kopić bio je vrlo zadovoljan izvedbom koju su prikazali njegovi igrači.
Što reći nakon svega, osim da nismo imali sportske sreće, jer lopta jednostavno nije htjela u gostujuću mrežu. Iskazali smo puno trka, pristup je bio više nego dobar i po meni ovo je bila najbolja igra naše momčadi otkako je vodim. No, prvenstvo ide dalje i ako ovako nastavimo ne strahujem za rezultate u nadolazećim utakmicama – naglasio je trener našeg kluba.
U sljedećem kolu Slaven Belupo je opet domaćin a u goste mu dolazi drugoplasirana Rijeka, koja uz vodeći Dinamo još nije poražena.
Utakmica se igra u subotu u 19 sati u kojoj se očekuje da će koprivnička momčad još jednom pokazati koliko vrijedi i nastojati iznenaditi uglednog suparnika. Tko zna, možda će farmaceuti imati više sreće i postići pozitivan rezultat.