LEDA je nova službena voda Slaven Belupa

06.12.2022.


“Leda” je nova službena voda Nogometnog kluba Slaven Belupo. Potpisan je sponzorski ugovor te je naš klub dobio još jednog partnera s kojim će kreirati uspješnu budućnost. “Leda” prirodna izvorska voda je voda vrhunske kvalitete koja se puni u jedinstvenom ambijentu te je od neprocjenjivog značaja. Nudi izravni dodir s prirodom i darovima koje je upravo nama namijenila majka priroda, a stručna ispitivanja i analize samo potvrđuju o kakvom se dragulju radi.

Direktor kluba Aleksandar Aleksovski bio je i više nego zadovoljan nakon potpisa ugovora s novim sponzorom kluba.

– Drago mi je da smo u naš klub doveli još jedan brend koji je prepoznao Slaven Belupo kao potencijal za suradnju. Želim im poželjeti dobrodošlicu u klub u nadi da je ovo tek početak i da ćemo u budućnosti surađivati još bolje i opširnije – poručio je Aleksovski.

Zadovoljstvo nije skrivao ni predstavnik brenda “Leda” Ivan Vokić.

– Uvijek nam je zadovoljstvo podržati sport, a posebice klub koji ima tako dugu tradiciju kao što je Nogometni klub Slaven Belupo. Veseli nas što smo postali dio Slavena te se nadamo da ćemo ubuduće zajednički ostvarivati još bolje sportske, ali i poslovne uspjehe – rekao je Vokić.