KRISTIJAN BISTROVIĆ TRANSFERIRAN U MOSKOVSKI CSKA

12.01.2018.


Jedan od najdarovitijih mladih igrača Slavena Belupa Kristijan Bistrović (20) postao je novi igrač najpoznatijeg ruskog kluba CSKA Moskva s kojim je, nakon uspješnih liječničkih pregleda potpisao ugovornu obvezu na 4,5 godine.
Bistrović je u Slaven Belupu od svoje 10-te godine, prošao je sve selekcije u klupskoj školi nogometa i vrlo brzo zbog svoje darovitosti postao standardni igrač i povremeni kapetan prve momčadi za koju je odigrao 14 utakmica na mjestu veznog igrača.
CSKA Moskva je najpoznatiji ruski klub, sudionik prošlogodišnje Lige prvaka, bio je 13 puta prvak Rusije, 12 puta osvajač ruskog Kupa i 6 puta osvajač Super kupa Rusije.
CSKA Moskva je ujedno i pobjednik Kupa UEFA (2004/2005. godina).
Slaven Belupo je s CSKA 2008. godine igrao u Kupu UEFA dvije utakmice u kojima se sjajno nosio, iako je u Koprivnici izgubio 1:2, a u Moskvi 1:0.
Kristijan Bistrović se nakon potpisa ugovora odmah priključio priprema CSKA u Španjolskoj, a Slaven Belupo mu se zahvaljuje na svemu što je dao za klub i želi mu mnogo uspjeha u novoj sredini kao i u nastavku igračke karijere.