KOPRIVNIČKOG PRVOLIGAŠA S CIBALIOM ZANIMA SAMO POBJEDA

24.02.2012.


U Slavenu Belupu nema dvojbe. Na otvorenju proljetne prvoligaške sezone s vinkovačkom Cibaliom u subotu na koprivničkom stadionu farmaceute zanimaju samo sva tri boda.

Trener Ferenčina na raspolaganju ima znatno mlađu momčad od jesenske, jer su je napustili Benko, Vojnović, Havojić, Šomoci, Jurakić i najvjerojatnije Milardović koji je na provjeri u Kini, ali koja je spremna odgovoriti na sve prvoligaške izazove.

–       Uz igrače koji su otišli iz kluba u subotnjoj utakmici ne mogu računati na Poljaka, koji ima tri javne opomene i lakše ozlijeđenog Purića. Nama je naravno imperativ pobjeda i vjerujem da ćemo je postići – kazao je trener Slavena Belupa i dodao:

–       Imamo kvalitetnu i poletnu momčad, Cibalia je također dobra, ali prednost je na našoj strani. Očekujem i podršku navijača s tribina Gradskog stadiona, koja će biti osobito potrebna našim mlađim igračima. Cilj nam i dalje ostaje plasman u Europu i zato su nam s Vinkovčanima potrebna sva tri boda – rekao je Roy Ferenčina.

Na konferenciji uoči utakmice s Cibaliom novinarima je bio predstavljen i novi napadač našeg kluba Martin Šaban, koji je u zimskom prijelaznom roku došao iz drugoligaša Pomorca (Kostrena).

Zadovoljan sam svojim dolaskom u Slaven Belupo koji je jedan od najorganiziranijih prvoligaša. Uvjeren sam, da ću ispuniti očekivanja i da ću određenu minutažu dobiti već u susretu s Cibaliom – odgovorio je Martin Šaban, najbolji drugoligaški strijelac u jesenskom prvenstvu.