KOPRIVNIČKI PRVOLIGAŠ U PONEDJELJAK ZAPOČINJE S PRIPREMAMA ZA PROLJETNO PRVENSTVO

08.01.2017.


Slaven Belupo nakon trotjednog odmora u ponedjeljak (9. siječnja) s početkom u 9 sati krenuti će s pripremama za proljetno prvoligaško natjecanja koje starta 18. veljače.
Na prvom okupljanju na Gradskom stadionu trener Željko Kopić i njegovi suradnici obavit će prozivku na kojoj će se naći svi igrači iz jesenskog prvenstva, te nekoliko mladih i darovitih juniora koji su već bili u fokusu stručnog stožera u prvom dijelu prvenstva koje je naša momčad završila na vrlo dobrom petom mjestu sa 7 bodova prednosti ispred najbližih pratitelja, zagrebačke Lokomotive i zaprešićkog Intera.
Na prvom okupljanju trener Kopić će iznijeti plan priprema čiji će se prvi dio obaviti na terenima Gradskog stadiona koji su od danas pod snježnim pokrivačem, no to neće nimalo omesti stručni stožer u ispunjavanju predviđenog programa koji će se u potpunosti provesti do 21. siječnja kada se s pripremama nastavlja u Medulinu.
Uz terene na stadionu u prvoj fazi svakodnevnih treninga radit će se isključivo na tjelesnoj pripremljenosti svakog pojedinca i cijele momčadi za što će se još koristit sportska dvorana, bazeni Cerine i teretana.
Kako je predviđeno s odigravanjem pripremnih utakmica krenut će se na Arena kupu u Medulinu gdje će naša momčad boraviti do 31. siječnja kada se ponovno vraća u Koprivnicu, te uz još nekoliko prijateljskih utakmica dočekati početak proljetnog natjecanja.