KOPRIVNIČKI PRVOLIGAŠ SPREMAN ZA PROLJETNI START!

18.02.2009.


Nakon povratka s priprema u Antalyju Slaven Belupo je nastavio s treninzima na snježnim travnjacima Gradskom stadionu kako bi što spremniji dočekao prvu utakmicu proljetnog prvenstva sa Šibenikom, koja se igra u nedjelju 22. veljače u Koprivnici – 15.30 sati.
Proljetna premijera sa Šibenčanima dat će odgovor o snazi Farmaceuta i njihovim nastojanjima, da još jednom ostvare izlazak u Europu – Kup Uefe. Nedjeljna koprivnička utakmica bit će "mali" prvoligaški derbi, jer se "veliki" između Hajduka i Dinama igra u Splitu. Kao što je poznato Šibenik je treći na ljestvici s istim brojem bodova (28) kao i četvrti Slaven Belupo, ali Šibenčani imaju bolji omjer postignutih i primljenih pogodaka od Koprivničanaca.
Nakon susreta sa Šibenikom Slaven Belupo će do kraja drugog kruga prvenstva gostovati kod Dinama, zatim mu dolazi zaprešički Inter i odlazi kod Croatije Sesvete. Poslije tih utakmica bit će poznat plasman Farmaceuta, odnosno mjesto s kojeg će krenuti u treći krug natjecanja za konačni poredak u sezoni 2008/2009. godina, koje starta 22. ožujka.