KOPRIVNIČKI PRVOLIGAŠ S PRIPREMAMA KREĆE U PONEDJELJAK 12. LIPNJA

09.06.2017.


Slaven Belupo će kao što je poznato s pripremama za novu prvoligašku sezonu, koja počinje 14. srpnja krenuti u ponedjeljak 12. lipnja.

Trener Željko Kopić sa svojim suradnicima prozivku će obavit na Gradskom stadionu u 10 sati kad će nakon uvodnog dijela i uobičajenog pozdravnog govora uslijediti i prvi trening.

Na prvom okupljanju neće biti nekoliko igrača iz prošlog prvenstva koji su već napustili našu sredinu, ali će se pojaviti neka nova imena na koja u klubu računaju za sljedeće prvenstvo.

Prvi dio priprema obavit će se na koprivničkom stadionu, dok će prvu prijateljsku provjeru Slaven Belupo imati 17. lipnja u Siofoku s mađarskim prvoligašem Ferencvarosom.

Nakon koprivničkog dijela Slaven Belupo 24. lipnja odlazi na desetodnevne pripreme u Sloveniju (Rogla), a svoj drugi prijateljski  nastup u sklopu priprema za novu sezonu imat će isti dan u Zreču sa slovenskom Goricom.

Na slovenskim pripremama naš klub će odigrati još najmanje dvije prijateljske utakmice i vratiti se u Koprivnicu, gdje će nastaviti s treninzima i odigravanjem prijateljskih susreta do početka prvenstva.