KOPRIVNIČKI PRVOLIGAŠ OD SUBOTE ĆE SE PRIPREMATI U MEDULINU

03.02.2012.


Nogometaši Slavena Belupa u subotu ujutro (7,30 sati) odlaze na desetodnevne pripreme u Medulin, gdje će odigrati tri prijateljske utakmice.

U nedjelju će se sastati s drugoligašem Međimurjem a 7. veljače (utorak) suparnik će im biti zagrebačka Lokomotiva. Posljednji pripremni ogled u Medulinu farmaceuti će imati s jesenski prvakom Bosne i Hercegovine sarajevskim Željezničarom u petak 11. veljače nakon kojeg se vraćaju u Koprivnicu.

Na pripreme u Medulin neće ići vratar Marković koji je na posudbi u trećeligašu Koprivnici, napadač Jurakić koji se nakon operacije koljena uključio u pripreme ali je zadobio ozljedu i Čanađija, koji se ozlijedio u prijateljskoj utakmici s mađarskim Zalaegersegom.

–       Nakon priprema u Makarskoj i Koprivnici u kojima smo odigrali nekoliko prijateljskih utakmica zadovoljan sam viđenim, igrači su u potpunosti ispunili očekivanja i pokazali da se već sada nalaze u dobroj formi. Radili smo po vrlo hladnom vremenu, uvjeti su bili zaista zimski, ali to nas nije omelo u ispunjenju postavljenih zadataka – kazao je trener Roy Ferenčina i naglasio:

–       Medulin će biti naša najbolja provjera nakon koje ćemo iskristalizirati momčad za proljetne nastupe. Utakmice s Međimurjem, a posebno s Lokomotivom i Željezničarom  pokazat će koliko smo spremni za nastavak prvenstva u kojem nam je cilj izboriti izlazak u Europu. Iako nas je napustio naš najbolji strijelac Benko mislim da u nastavku prvenstva imamo snage izboriti treće mjesto i pokazati da naši jesenski rezultati, najbolji otkako je Slaven Belupo prvoligaš nisu slučajni – završio je trener Slavena Belupa.