KOPRIVNIČKI PRVOLIGAŠ DANAS NASTAVLJA S PRIPREMAMA ZA SUBOTNJI SUSRET S LOKOMOTIVOM

27.03.2017.


Nogometaši Slavena Belupa nakon prijateljske provjere s vodećim mađarskim prvoligašem Videotonon danas poslijepodne nastavljaju s treninzima i pripremama za utakmicu sljedećeg prvoligaškog kola s Lokomotivom, koja će se igrati u subotu na koprivničkom stadionu. Nažalost, uz dobru igru s Mađarima naša je momčad još jednom iskazala nepreciznost u završnim akcijama, propustila realizirati nekoliko sjajnih prigoda te izgubila – 1:2.
Jedini pogodak za Slaven Belupo za umanjenje poraza postigao je dvije minute prije kraja Heber koji je i na ovoj utakmici, kao i na posljednjim prvenstvenima bio najveća opasnost za suparnička vrata.
U prijateljskom ogledu s Videotonom trener Kopić nije mogao računati na ozlijeđenog stopera Božu Musu, Fidana Alitia koji je bio odsutan zbog kvalifikacijske utakmice za Svjetskom prvenstvo Kosovo – Island, te napadača Dominika Radića.
Usto, u prvom dijelu susreta s Vodeotonom igru je zbog lakše ozljede mišića morao napustiti i Soren Christensen, ali se očekuje da će biti spreman za utakmicu s Lokomotivom kao i Božo Musa koji će se nakon ozljede sutra uključiti u puni trenažni proces.
S Lokosima će samo nedostajati stoper Nikola Katić koji je u prošlom kolu s Rijekom dobio treću javnu opomenu, a tko će ga zamijeniti u početnoj jedanaestorici trener Kopić će odlučiti krajem tjedna, odnosno prije ogleda sa Zagrepčanima.