KOPRIVNIČANCI S PULJANIMA OČEKUJU SVA TRI BODA

28.07.2012.


Nakon povratka iz Sjeverne Irske, Slaven Belupo će imati svega dva treninga uoči nedjeljnog prvenstvenog susreta s Istrom 1961 na koprivničkom stadionu.

No, to previše ne brine stručni stožer našeg kluba koji s Puljanima očekuje još jednu prvoligašku pobjedu i stopostotni bodovni učinak.

Na današnjoj konferenciji za novinare uoči susreta s Istrom opravdano je izostao trener Ferenčina, umjesto kojeg su nazočili njegov pomoćnik Pavo Crnac i vratar Silvio Rodić.

–   Istra je dobra momčad imaju širinu izbora igračkog kadra, u prijelaznom roku se pojačala s nekoliko igrača, ali mi smo domaćini i prednost je na našoj strani. U Sjevernoj Irskoj smo odmarali nekoliko standardnih igrača koji su u konkurenciji za sutrašnju utakmicu i nastojat ćemo izvesti najjaču postavu. Naravno, da očekujemo pobjedu – kazao je pomoćni trener Pavo Crnac i dodao:

–   Ozlijeđen je samo Gregurina koji neće kandidirati za momčad, dok se od ozljede potpuno oporavio Glavica i bit će u konkurenciji. O utakmici Eurolige s Bilbaom razmišljat ćemo tek nakon Istre – istaknuo je Pavo Crnac, a slično razmišlja i prvi vratar našeg kluba Silvio Rodić:

–   S Puljanima je uvijek teško, ali mi smo dobro ušli u prvenstvo i pobjedom u Vinkovcima najavili visoke mogućnosti. Očekujemo nova tri boda, a o Athleticu nešto više kada apsolviramo Istru – zaključio je Rodić.

Utakmica u nedjelju počinje u 19 sati, a vodit će je sudac Dalibor Mlakar iz Zagreba.