KOKALOVIĆ: SA SPLITOM NAS OČEKUJE TEŠKA UTAKMICA, ALI VJERUJEM U OSVAJANJE BODOVA

02.11.2012.


Slaven Belupo u subotu na koprivničkom stadionu igra vrlo važnu utakmicu 14. prvoligaškog kola sa Splitom, također jednim od kandidata za gornji dio prvenstvene ljestvice.

Farmaceuti vjeruju da će sa Splićanima prikazati mnogo bolju igru nego u kupu s trećeligašem Koprivnicom i da će postići pozitivan rezultat.
Slično razmišlja i kapetan Slavena Belupa Elvis Kokalović, koji je bio nazočan na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg ogleda.
Očekuje nas jako teška utakmica, bez obzira što je Split u svega četiri dana igrao prvenstveni i kup susret s Hajdukom. Splićanima imaju vrlo dobru momčad, spoj su iskustva i mladosti i u Koprivnicu sigurno dolaze ostati nepobijeđeni. Mi opet igramo na našem stadionu i pred svojim navijačima i mislim da je prednost na našoj strani – kazao je Elvis Kokalović te istaknuo:
Pristup igri sa Splitom sigurno će biti mnogo bolji nego s Koprivnicom, jer smo svjesni koliko bi nam značilo da uspješno prođemo tu prepreku. Očekujem i podršku naših navijača i siguran sam da ćemo im se odužiti na najbolji način – rekao je između ostalog kapetan koprivničkom prvoligaša.
U susretu sa Splitom trener Ferenčina ne može računati na još uvijek ozlijeđenog Raka kao ni na Batarela koji je na utakmici s Koprivnicom ozlijedio koljeno i najvjerojatnije će morati na operaciju, tako da je za ovu dvojicu standardnih igrača našeg kluba jesenski dio prvenstva završen.
Utakmicu Slaven Belupo – Split vodit će zagrebački sudac Marijo Strahonja, dok će njegovi pomoćnici biti Siniša Premužaj iz Varaždina i Igor Kramar iz Zagreba.