KOKALOVIĆ I GREGURINA PROPUŠTAJU SPLIĆANE

29.11.2011.


Farmaceuti se pod vodstvom trenera Roya Ferenčine pripremaju za posljednju jesensku utakmicu sa Splitom, koja će se igrati u subotu s početkom u 15 sati na Gradskom stadionu uz prijenos na MAX tv.

Bit će to oproštaj od jesenske polusezone i navijača koprivničkog prvoligaša, te izravni dvoboj za treće mjesto koje trenutačno drži Split s tri boda više, dok je Slaven Belupo četvrti s četiri boda više od petoplasiranog zaprešićkog Intera.

Od naše momčadi se očekuje da na oproštaju od prve polusezone postigne pun uspjeh, bodovno se izjednači sa Splitom, te bezbrižnije dočeka proljetni dio natjecanja.

Slavenu Belupu će u susretu sa Splćanima nedostajati dvojica standardnih igrača, stoper Kokalović i veznjak Gregurina, koji su u prošlom kolu sa Zagrebom dobili treću javnu opomenu. U konkurenciju za početnu jedanaestoricu vraćaju se Mujanović i Vojnović, koji su sa Zagrebom ušli u igru u drugom poluvremenu.

Za utakmicu sa Splićanima najvjerojatnije će konkurirati i juniori: Geng, Čanađija i Brlek, koji također treniraju s prvim sastavom farmaceuta.