KATALINIĆ: SA SPLITOM U GOSTIMA OČEKUJE NAS VRUĆA UTAKMICA, ALI MOŽEMO DO POZITIVNOG REZULTATA

12.07.2013.


U novu prvenstvenu sezonu Slaven Belupo će krenuti s niz igračkih promjena i novim trenerom Ivanom Katalinićem, koji je vođenje koprivničkog prvoligaša preuzeo odmah na početku priprema.Farmaceuti su tijekom pripremnog razdoblja odigrali nekoliko prijateljskih utakmica sa slovenskim, ukrajinski, bosansko-hercegovačkim i mađarskim prvoligašima na kojima je Katalinić iskristalizirao momčad s kojom će u nedjelju nastupiti u gostima kod Splita, jednim od favorita za visoki plasman.

Uoči odlaska u Split u Plavom salonu kluba održana je konferencija za novinare na kojoj je prvi stručnjak Slavena Belupa između ostalog rekao:U prijateljskim provjerama imali smo dobrih i slabijih igara, ali ukupno sam vrlo zadovoljan obavljenim poslom i pristupom igrača. Utakmica sa Splitom trebala bi pokazati što smo do sada učinili i koliko smo spremni za natjecanje koje nas očekuje – kazao je Ivan Katalinić i nastavio:– Split je prema najavama jedan od kandidata za najviši plasman, dosta se pojačao s provjerenim i poznatim igračima i sigurno nas očekuje vruća utakmica. Kako će biti na travnjaku Parka mladeži ovisi o nama i naravno našoj igri.U prvim kolima iznenađenja su uvijek moguća i mislim da nismo bez izgleda. Nas bi zadovoljio svaki pozitiva rezultat do kojeg možemo doći samo uz veliko zalaganje i borbenost u što ne dvojim kad je u pitanju naša momčad.Tko će istrčati u Splitu još nisam odlučio, ali to će biti najvjerojatnije sastav koji je krenuo u većinu pripremnih susreta. Nemamo ozlijeđenih igrača, tako da mogu sastaviti trenutačno najjaču momčad – zaključio je iskusni Ivan Katalinić.

Utakmica Split – Slaven Belupo igra se u nedjelju navečer u 21 sati i bit će to posljednji susret prvog prvoligaškog kola. Djelitelj pravde bit će međunarodni sudac Ivan Bebek iz Rijeke, a njegovi pomoćnici Goran Perica (Šibenik) i Robi Kezele (Rijeka). Delegat utakmice je Jure Zečević (Knin).