KATALINIĆ: NISMO BEZ IZGLEDA S HAJDUKOM

17.08.2013.


Koprivnički prvoligaš danas odlazi u Split gdje će se u nedjelju u 19 sati u prvenstvenom susretu 6. kola sastati s Hajdukom.
U našem klubu najveći problem je što neće nastupiti nekoliko standardnih igrača, tako da trener Katalinić još ne zna koja će jedanaestorica istrčati na poljudski stadion.
Gregurina i Grgić imaju kartone, dok su Delić, Pranjić, Matoš i Fuštar ozlijeđeni. Očekuje nas vrlo teška utakmica, ali vjerujem da možemo do boda jer se i nama negdje mora otvoriti. Od igrača ću tražiti da igraju agresivno i odgovorno jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata. U dosadašnjim susretima imali smo dosta nesreće, primali smo pogotke u posljednjim minutama i vjerujem da je tome došao kraj – kazao je trener našeg kluba Ivan Katalinić i dodao: – Hajduk također ima problema s ozljedama, ni on neće biti kompletan i tu vidim našu prigodu. Njegova su prednost navijači koji će ga bodriti svih 90 minuta ali mi ne smijemo podlijeći atmosferi na Poljudu. Očekujem dobru utakmicu i nadam se dobrom rezultatu – zaključio je Ivan Katalinić.
Utakmicu Hajduk – Slaven Belupo vodit će sudac Damir Batinić (Osijek), dok su njegovi pomoćnici Goran Pataki(Đakovo) i Dejan Berger (Osijek). Četvrti: Andrej Burilo (Osijek). Delegat: Kruno Adamić (Zaprešić).