KATALINIĆ: NAMA JE UTAKMICA U ZADRU OD NAJVEĆE VAŽNOSTI

26.08.2013.


Iako se nadao, Slaven Belupo nije uspio ostvariti pozitivan rezultat s Dinamom u 7. prvoligaškom kolu, te se i dalje nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.
Farmaceuti su s vodećom momčadi prvenstva pokazali veliku želju i borbenost, no bilo je to premalo da se Dinamo iznenadi na koprivničkom travnjaku na kojem je ipak pokazao kvalitetu više s čime se slaže i trener našeg kluba Ivan Katalinić.
Zagrepčani su imali kontrolu igre, dok smo mi griješili u dodavanjima, lopta nije imala protok prema naprijed u pravo vrijeme, što je Dinamo obilato iskoristio. Usto, pogotke smo primili iz naših pogrešaka i to se odrazilo na krajnji rezultat. Pokazali smo dobru tjelesnu pripremljenost, ali što to vrijedi kada nas ne zaobilaze greške koje nas u konačnici puno koštaju. Ne možeš očekivati da ćeš dobiti momčad kao što je Dinamo, ako imaš toliko propusta. Kad vidim kako primamo golove onda mi dođe da poludim – istaknuo je nakon ogleda s Dinamom trener Slavena Belupa Ivan Katalinić i nastavio: – Očito, da mi bodove moramo tražiti s ekipama koje nisu tako kvalitetne kao Dinamo a prva prigoda pruža nam se u sljedećem kolu u Zadru. Nama je to jako važan susret, možda najvažniji u jesenskom prvenstvu i ovog tjedna potpuno ćemo se usredotočiti na to gostovanje. Sve ćemo podrediti susretu sa Zadranima i nadam se da nećemo griješiti kao na dosadašnjim utakmicama – završio je Ivan Katalinić.
Rezultati 7. kola: Lokomotiva – Zadar 2:0, Slaven Belupo – Dinamo 1:3, Istra – Hajduk 1:0, Hrvatski dragovoljac – Rijeka 0:2, Split – Osijek 4:0.