KARLOVČANI SU NOVI ISPIT ZA SLAVEN BELUPO

16.09.2010.


Nakon što je osvojio bodove u susretu s Varaždinom, Slaven Belupo će u subotu imati novu prepreku. Odlazi u Karlovac, kojeg još nije pobijedio otkako je prvoligaš. Prošle jeseni Karlovčani su slavili u Koprivnici (1:3), dok je karlovački proljetni uzvrat završen bez pobjednika (0:0). Hoće li farmaceuti imati više sreće u trećem susretu, upitali smo trenera Milu Petkovića?
Naši protivnici i mi uz Inter smo jedine momčadi koje u dosadašnjem prvenstvu nemaju neodlučeni rezultat. Oni su nešto slabije krenuli u prvenstvo nego prošle sezone kada su bili novaci, ali su dobra momčad. Gledao sam ih u prošlom kolu s Hrvatskim dragovoljcem i uvjerio se da nas očekuje težak posao. Imaju nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača, koji mogu iznenaditi svakog prvoligaša. Pobjedom s Hrvatskim dragovoljcem prekinuli su seriju od tri poraza i sada nas mirnije dočekuju – istaknuo je Mile Petković, koji vjeruje u nastavak dobrih igara svoje ekipe u gradu na četiri rijeke:
Na ovotjednim treninzima sve smo podredili utakmici s Karlovcem, analizirali njegovu igru i nadamo se da možemo ostati nepobijeđeni. Da uspijemo u tome moramo igrati kao s Varaždinom i naravno postići najmanje pogodak, koji je vrlo važan na svakom gostovanju. U odnosu na utakmicu s Varaždinom u našem sastavu će najvjerojatnije biti nekih promjena – kazao je Mile Petković trener Slavena Belupa.
U momčadi Karlovca igra bivši farmaceut Karabatić, te sjajni vratar Sunara, koji je u prošloj karlovačkoj utakmici sa Slavenom Belupom bio igrač susreta, istaknuvši se s nekoliko sjajnih obrana. Farmaceutima opasnost prijeti i od brzonogom bivšeg Hajdukovca i mladog reprezentativca Tičanovića, s kojim će obrana Slavena imati i te kakvog posla. Tu su još strijelci utakmice s Hrvatskim dragovoljcem Batarelo i Špišić na kojem Koprivničanci također moraju posebno pripaziti.