Karlo Plantak je novi igrač Slaven Belupa

16.01.2019.


Karlo Plantak, 21-godišnji veznjak rodom iz Zagreba, novi je igrač Slaven Belupa. Potpisao je ugovor na dvije i pol godine. Plantak je prošao Školu nogometa zagrebačkog Dinama, a do sada je branio boje njihove druge momčadi u Drugoj ligi. Valja istaknuti da je upisao 13 nastupa u mladim selekcijama Hrvatske reprezentacije pritom postigavši dva pogotka. Za U-19 reprezentaciju igrao je 11 puta, a za U-18 i U-17 po jednom.

– Drago mi je što sam došao u Slaven Belupo, u klub u kojem veliki broj mladih igrača dobiva priliku što mi je sigurno olakšalo odluku. Kroz razgovor s ljudima u klubu shvatio sam da sam im velika želja i sada je na meni da to opravdam.
Veselim se što ću nakon više od 50 utakmica za Dinamo u 2. ligi igrati u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Koprivnica i Slaven Belupo odlična su sredina za mladog nogometaša koji se želi u potpunosti posvetiti nogometu. Nadam se da ću što prije doći do mjesta u momčadi i da ćemo već od Rijeke krenuti s dobrim rezultatima – rekao je Plantak.