Kapetan Tomislav Božić produžio je ugovor do 2025.

29.11.2023.


Nogometni klub Slaven Belupo i Tomislav Božić dogovorili su nastavak suradnje. Naš klub i naš kapetan potpisali su novi, jednogodišnji ugovor te će tako Božić u koprivničkom prvoligašu ostati najmanje do ljeta 2025.

– Kada postoji obostrana želja, onda se sve dogovori u dvije minute. Iskreno, ugovor nisam ni gledao jer ga smatram formalnošću. Presretan sam što ostajem u klubu koji sam zavolio i koji gledam kao svoj te što mogu pomoći i uživati u suradnji s dragim ljudima. Nije tajna da sam odan klubu i da ću mu zauvijek ostati na raspolaganju. Stabilizirali smo rezultate, ostvarili važnu pobjedu protiv Lokomotive, a sada protiv Dinama, Rijeke i Osijeka idemo pokazati da možemo i s najboljima – rekao je kapetan po potpisu ugovora.

Podsjetimo, Božić je u naš klub stigao u srpnju 2019. godine te je od tada upisao 128 nastupa u kojima je postigao pet pogodaka i dva puta asistirao. U aktualnoj sezoni, nakon oporavka od ozlijede ahilove tetive, dres Slaven Belupa nosio je u devet prvenstvenih i jednoj Kup utakmici.

Kapetane, čestitamo.