Kadetima sva tri boda protiv Rudeša

21.04.2024.


Kadeti Slaven Belupa upisali su važna tri boda na gostovanju u Zagrebu kod Rudeša. U 23. kolu Prve nogometne lige slavili su rezultatom 1:2, iako su od 61. minute bili u rezultatskom minusu. Pobjedu je dvama golovima našim kadetima donio Patrik Marić koji je u 72. i 77. minuti gađao mrežu domaćina. Mladi Slavenaši su sada deveta momčad prvenstva s 25 osvojenih bodova.

Pioniri su upisali poraz. Rudeš je bio bolji rezultatom 2:0. Trenutno su 13. momčad prvenstva s devet osvojenih bodova.

Valja istaknuti naše pionire 2 koji su na jakom turniru u Umagu osvojili odlično četvrto mjesto. Slavenaši su s 12 osvojenih bodova prošli skupinu, a onda u četvrtini finala izbacili Hajduk. U polufinalu su poraženi od Crvene Zvezde, a u borbi za brončanu medalju od slovenske Bistrice. O jačini turnira dovoljno govori da ga je osvojio talijanski Juventus.

Čestitke svim Slavenašima!

Sastav kadeta: Kolar, Kucel, Ivanda, Vrančić, Sović, Sokač, Brundić, Polić, Šivalec, Marić i Aščić. Klupa: Podhraški,Tambić, Glavica, Tomić, Ivančić, Bukal i Maltar. Trener: Vedran Purić.

Sastav pionira: Sokač, Danković, Ernečić, Kutleša, Bosek, Novak, Solina, Pavičić, Šomoci, Kolar, Mitrović. Klupa: Bogić, Matulin, Granatir, Trupković, Premec, Kučina, Blaguški. Trener: Karlo Galinec.

Sastav pionira 2: Kos, Berent, Pavičić, Legemec, Todorić, Tomec, Podravac, Vadlja, Hemetek, Jerbić, Tomić, Kokša, Rašić, Gašpert, Kopjar, Mrzlečki, Nestić. Trener: Matija Škrinjar.