Kadeti Slaven Belupa s 5:0 slavili protiv Međimurja, pioniri poraženi

02.09.2018.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, pioniri i kadeti, u drugom kolu Prve lige odmjerili su snage s vršnjacima Međimurja. Kadeti su upisali uvjerljivu pobjedu, dok su pioniri poraženi.

Stariji Slavenaši slavili su s čak 5:0. Razigrani su bili naši nogometaši tijekom cijele utakmice, a svi okupljeni mogli su uživati u njihovoj prezentaciji na terenu. Za uvjerljivu pobjedu zabijali su dva puta Harači te po jednom Marijanović, Matoničkin i Tomić.

– Jako sam zadovoljan s onime što su moji nogometaši prikazali na terenu. Bili smo visoko motivirani jer smo se htjeli iskupiti za prošlotjedni poraz u Rijeci. Danas smo pokazali što možemo i koliko vrijedimo – rekao je trener kadeta Dalibor Gorupić.

Pioniri su pak upisali poraz rezultatom 0:2. Naša momčad imala je više od igre, ali nije uspjela pronaći put do mreže. Gosti su svoje jedine dvije šanse iskoristili te se u Čakovec vraćaju s tri boda.

– U utakmici u kojoj ti protivnik uputi dva udarca prema golu i izgubiš s 2:0 ne možeš reći da je sve loše. Ipak, gubitak bodova nikako nije dobar. Imali smo visok posjed i dvije stopostotne šanse, ali ih nismo realizirali i to nas je koštalo bodova – rekao je trener pionira Želimir Mešnjak.

Idućeg vikenda pioniri i kadeti Slaven Belupa gostuju u Zaprešiću kod Intera.